Cozy Room Ambience with a Burning Fireplace in the Foggy Forest in a Rainy DayCozy Room Ambience with a Burning Fireplace in the Foggy Forest in a Rainy Day
The seemingly endless rain over the city of Greycott shows no sign of receding. Residents have adapted to the inconvenience and spend much of their time indoors producing art and literature. Their works are of such quality that the city has become a cultural centre.
Het horen van het geluid van vallende regen, naast het stromende water, zorgt er altijd voor dat mensen ontspannen en zich meer op hun gemak voelen, zoals het ontvangen van de ontspannende natuur, die ons geleidelijk aan goed slaapt.

Wetenschappers hebben ontdekt dat de geluiden van de natuur, zoals het geluid van regen of het geluid van stromend water … bijna lijken op een soort geluid dat “witte ruis” wordt genoemd: het geluid dat wordt geproduceerd door de combinatie van alle geluiden. die mensen kunnen horen

Wanneer een geluid je wakker maakt, is het niet het geluid dat je wakker maakt, maar het is de plotselinge verschijning van het geluid dat je aandacht trekt en je wakker maakt.

Als je slaapt met het geluid van regen, kan witte ruis een “bedekking” -effect creëren, waardoor mensen de ruis onderschatten en veel subtiele veranderingen maskeren die ze niet kunnen voelen.
Listen to the falling rain will make you feel good and sleep better
#cozyroomambience
#fireplace
#rainsoundsforsleeping
#sleepsounds
#ASMRrainsounds
#geluidenvanregen

source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *